Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

Алуминиумски ролетни

Алуминиумските ролетни моментално се најквалитетни и најтрајни ролетни што ги има на пазарот. Како што знаеме алуминиумот е метал што за разлика од пластиката нуди поголема цврстина, трајност и помали можности за деформации и дефекти.

Во својата внатрешност алуминиумските ролетни се исполнети со пур - пена што им дава на ролетните добра термичка и звучна изолација.

Надворешно се офарбани со специјални електростатски бои кои се со долг век на траење и овозможуваат непроменливост на бојата повеќе години.

Повеќе...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 6 гости присутни