Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

Роло комарници

 

07_katheti-1
Роло комарниците се моментално врвот во технологијата на изработка на комарници. Роло комарниците се изработени целосно од електростатски фарбан алуминиум како и од најфина фиберглас мрежа. Предноста на овие комарници во однос на другите е што се подвижни т.е овозможуваат мрежата да се собира и извлекува од сопствената кутија по потреба. Со ова се добива многу на флексибилност  кај прозорите и вратите бидејќи отворите практично не ни се затворени, не се зафаќа место како кај комарниците со шарки, а  овозможена е и подолготрајна заштита на мрежата посебно во зимските периоди кога немаме потреба од комарници.

Повеќе...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 5 гости присутни