Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

ПВЦ Ролетни

rollershutter

Пластичните ролетни се најчесто употребуваните ролетни како кај нас така и во светот. Овој тип на ролетни нуди најдобра термичка и светлосна заштита во однос на цената. Исто така овие ролетни со новиот тип на широка пластична шина овозможува и заштита од надворешните временски влијанија и на самите прозори.

Што треба да прашате и да побарате пред да поставите пластични ролетни?

Бидејќи постојат повеќе различни фирми и ролетари кој ви нудат различен вид на услуга ние во следниов текст ќе се обидеме да ви покажеме кои се работи сметаме дека се битни:

Повеќе...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 9 гости присутни