Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

Пластичен венецијанер

Е-пошта Печати PDF

 

Пластичните венецијанер ролетни се со ист принцип на работа со алуминиумските со  таа разлика што наместо алуминиум се користи пластика за нивна изработка.

Поради незначајната разлика во цена во однос на алуминиумот, а и поради тоа што моментално ги нема кај нас нема да се задржуваме на истите.
 
pelma.jpg