Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

Врата комарници

Е-пошта Печати PDF

 

anoigomeni_z2anoigomeni_z3anoigomeni_z4

Комарниците за врати се изработени од алуминиумски електростатско фарбани профили и фиберглас мрежа. Најчесто се употребуваат за заштита со комарници на балконските и влезните врати. Принципот на работа на овој тип комарници е базиран на употреба на повеќе шарки  на кои виси и ротира крилото , истите имаат рачки, магнети како и четки кои служат за подобро затворање на комарникот.

Кај нас постојат неколку различни типови комарници за врати. Разликата е во дебелината , големината и дизајнот на профилите, начинот на затварање, а исто така може да има разлика и во шарките (некои се со федер и овозможуваат автоматско затварање на комарникот). Наша препорака е доколку комарникот не е многу голем и доколку не се употребува често ( како на пример кај влезните врати ) да се одлучите за некој поекономичен модел
 

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 8 гости присутни