Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

Венецијанер

Е-пошта Печати PDF

 

Венецијанерот претставува многу поволно финансиско решение за заштита од сонце и непожелни погледи и имаат широка примена во опремувањето на станбените и деловни простории.

Венецијанерот се монтира на самата рамка на прозорецот од неговата внатрешна страна.

Тие можат да бидат изработени од алуминиум, пвц или дрво.

 

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 11 гости присутни