Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

Шибер комарник

Е-пошта Печати PDF

banner__180x200Шибер комарниците се нај идеално решение за отвори каде има поставено двокрилни, трокрилни како и шибер балконски врати. Изработени се од најквалитетните алуминиумски профили на реномираниот производител ALUMIL и висококвалитетна фиберглас мрежа на светскиот број еден производител PHIFER. imagesТие се најлесните комарници за ракување , но истотака и најквалитетните кога станува збор за одржување. Самото димензионирање на профилите, употребата на специјални алуминиумски спојки , рачки и тркалца ги прават овие комарници практично неуништливи.

Единствена нивна мана е тоа што поради големата површина на добропровидната фиберглас мрежа , многу често може да се случи корисникот да заборави дека на вратата има поставено комарник и неприметувајќи ја мрежата да проба да излезе низ неа         ( штетата е минорна околу 500 ден. )

 
variolajt_so_boi.jpg