Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

Ролетни

Е-пошта Печати PDF

 

На нашиот пазар постојат повеќе типови на ролетни, меѓутоа основниот принцип на работа е ист. Разликата е во димензиите, материјалот од кој што се изработени како и од позицијата на поставување  на кутијата во која се собира ролетната.

Поделба според материјалот од кој што се изработени:

- Алуминиумски ролетни

- ПВЦ (поливинил-хлорид), пластични ролетни

- Дрвени ролетни

- Метални ролетни

 

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 7 гости присутни