Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

Дрвени ролетни

Е-пошта Печати PDF

 

Дрвените ролетни се одлика на некои поодминати времиња и тие поради нивната гломазност, тежина и потреба за константно одржување повеќе не се употребуваат.


 

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 5 гости присутни