Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

JA Slideshow - http://www.joomlart.com

Фиксни комарници

Е-пошта Печати PDF

fiksenФиксните комарници како што може да се заклучи од името се комарници кои од кога ќе се постават не се предвидени да се вадат или поместуваат. Тие се во вид на рамка и потсетуваат на старите дрвени рамки меѓутоа со битна разлика што се изработени од електростатски фарбана алуминиумска легура и мрежа од фиберглас која е отпорна на променливи надворешни влијанија. Ние во Роло-Нет при изработка на комарниците користиме исклучиво најквалитетна фиберглас мрежа на светскиот број еден производител PHIFER
 

Што имате поставено на вашите прозорци?
 

Посетители

Има 8 гости присутни