Roletni.com.mk - Ролетни, венецијанер, вариолајт, комарници

Што имате поставено на вашите прозорци?

Што имате поставено на вашите прозорци?
Ролетни
213  56.6%
Венецијанер
113  30.1%
Комарници
29  7.7%
Вариолајт
21  5.6%

Број на гласачи  :  376
Прв глас  :  Четврток, 01 Октомври 2009 15:18
Последен глас  :  Сабота, 16 Ноември 2019 23:55
roletni.jpg