ПВЦ и Алуминска столарија

РОЛО - НЕТ

Изработка и монтажа на:

ПВЦ ролетни

Алуминиумски ролетни

Комарници

Вариолајт

Монтажни врати

Побарајте понуда

 076 49 00 99

 / 076 23 11 11

 076 49 00 99

 / 076 23 11 11

За нас

Компанијата РОЛО-НЕТ веќе 15 години успешно работи во областа на ПВЦ и алуминска столарија

Спремни сме да излеземе во пресрет на сите Ваши барања и потреби за изработка на решенија за прозорки ролетни…

Дополнителни решенија…

Имаме работено…

УСЛУГИ

Контактирајте не за предмерења, понуди, сервис и изработка на решенија за вашите...

Ролетни

Пластичните ролетни се најчесто употребуваните ролетни како кај нас така и во светот. Овој тип на ролетни нуди најдобра термичка и светлосна заштита во однос на цената…

Венецијанер

Венецијанер ролетните се разликуваат според нивната димензија. Најчесто употребувани се венецијанер ролетните со широчина на лајсните од 16 мм и 25 мм или општо познати како потесните и пошироките…

Вариолајт

Вариолајтот или уште познат како тракаста завеса е една од најупотре- буваните завеси во деловните објекти како и  во домовите со футуристички ентериер…


Комарници

Метални, пластични или други типови на мрежи за заштита од инсекти и разноразни животинчиња и гуштерчиња…